PCST – Változás!!!

Kedves Szülők és Cserkészek!

Most hétvégén kerül megszervezésre a hagyományos, három napos, pilisi cserkész találkozó. Sajnos ezzel párhuzamosan több őrsvezetőnk is őrsvezetői valamint segédtiszti képzésen van, vagy éppen tanulmányi okok miatt nem tud a hétvégén részt venni. Ezek mellett az időjárás sem kedvez nekünk, és az áprilisi átlagtól kellően hidegebb idő ígérkezik csapadékkal az egész hétre és a hétvégére is, így a két kinti éjszakázás meghűléshez és felfázáshoz vezethet.

A fenti okok miatt sajnálattal azt a döntést kellett meghoznom, hogy mind a kiscserkészek valamint a cserkész korosztály a találkozón csak a szombati napon vesznek majd részt, melynek költsége 2500 Ft lesz fejenként. Ők még szombaton este haza is utaznak majd, hogy otthon egy jó meleg fürdő után pihenhessék ki a napot.

Találkozó: Csobánka, Fő tér, reggel 8.00
Érkezés: Csobánka, az esti program után, legkésőbb este 10.00

Erről az őrsvezetőket is tájékoztattam és kértem őket, hogy mielőbb telefonon keressenek meg Titeket/Önöket a további egyeztetésre.

A szombati napra ajánlott felszerelés:
– meleg ruha
– bakancs
– reggelire otthoni szendvics, ebédre és vacsorára étkező felszerelés (csajka)
– esőkabát

A 18 éven felüli cserkészeink maradhatnak tovább is a cserkészparkban, sátorban aludva, valamint a kósza raj (Denevér és Búbos banka őrs) cserkészei 18 év alatt szülői engedéllyel. Számukra a felszerelés egy három napos portya felszereléssel megegyezik.

Bármilyen felmerült kérdésre, kérésre szívesen válaszolok!

Jó Munkát!

Vélemény, hozzászólás?