Cserkész Évzáró

Éppen csak kezdtek színesedni a levelek, mi már elkezdtük az évet, majd a meleg napokat a hűvös reggelek és a téli hosszú éjszakák váltották fel.  Az idő rohant, a programok peregtek, az élmények pedig záporoztak. Amit átélhettünk és tanulhattunk idén, azt senki el nem veheti majd tőlünk. Bejártuk ősszel Miskolc környékét, meghódítottuk Diósgyőr várát, megvilágítottuk a leghosszabb éjszakán a sötét égboltot a lobogó lángunkkal, portyáztunk őrsönként a téli hónapokban, egész tavasszal a csapatotthonunk körül munkálkodtunk, hogy ismét egy tiszta és rendezett otthonban tarthassuk a foglalkozásainkat. Sokan készülnek még a nyári táborban sorra kerülő próbájukra, de még nincs vége…

Viharos szél sebességével süvít a nyári szünet gondolata már a cserkészek között is, és ez a mi cserkész évünket is érinti.  Jön a mi évzárónk, és hálaadásunk nem csak ezért az évért, hanem az elmúlt 21 évért is.

Évzáró – június 16. (vasárnap)
– 9.00 gyülekező (Csobánka – római katolikus plébánia előtt)
– 9.30 évzáró Szentmise, az év cserkésze eredményhirdetés
– 10.30 közös agapé a szülőkkel
– 11.00 szülői értekezlet
– 12.30 elköszönés a táborig

Kérjük, hogy aki tud, készüljön egy kis süteménnyel az agapéhoz.

Az évzárónkra szeretettel várunk minden szülőt, testvért, rokont, érdeklődőt, aki kíváncsi arra, hogy miről szól a cserkészet és csatlakozni szeretne hozzánk.

Vélemény, hozzászólás?