NAGYPÉNTEKI KERESZTÚT

Kedves Mindenki, kedves elcsendesedni vágyók!

Szeretettel hívunk idén is a hagyományos nagypénteki keresztútra, amelyet immáron több éve a helyi fiataloknak és templomi közösségünk tagjainak szervezzük, ahol fáklyákkal és gyertyákkal feltúrázhatunk a falu feletti hegyre (Oszolyra), miközben Jézus szenvedéstörténetének felelevenítjük. Idén azonban egymás és családtagjaink egészségének, biztonságának érdekében más keretek közé szerveztük a programot. A szokásos esti keresztút helyett most minden lelki elcsendesedésre vágyónak nem csak este, hanem egész nap, reggel 8:00-tól este 19:30-ig lesz lehetősége végigjárni az utat annak érdekében, hogy elkerüljük a több háztartásból érkezők egy időben, egy tömegként való mozgását. 

A keresztút a Berda-pihenőtől indul, és fent az Oszoly-csúcson, a kettős keresztnél ér véget. Cserkészeink pénteken kora reggel helyezik ki ezen az útvonalon jól láthatóan az állomásokat, melyeken olvashatjátok majd Jézus utolsó fájdalommal teli útjának elmélkedéseit.


Kérünk mindenkit, ha torlódás alakulna ki  egy állomásnál -ami természetesen könnyen előfordulhat-, türelemmel várjuk meg ameddig a korábbi család tovább halad az adott állomástól, csak az után lépjünk az állomáshoz, amikor már más háztartásból való személy nem tartózkodik ott.

Dicsértessék a Jézus Krisztus!

Jó Munkát!

Vélemény, hozzászólás?